Χαρακτηριστικά και Δυνατότητες

Οι αυξημένες ανάγκες των επιχείρήσεων, είναι γεγονός, για αυτό λοιπόν οι περισσότερες χρειάζονται ένα λογισμικό (software) , ώστε να τιμολογούν και να εκδίδουν αποδείξεις και τιμολόγια.  Η ανάγκη για εύκολη και γρήγορη τιμολόγηση, δημιούργησε το εμπορικό προγραμμα της MEGANET. Το εύκολο menu, η γρήγορη και βατή έκδοση τιμολογίων σε συνδυασμό με την εκπαίδευση του προσωπικού σας, κάνουν το πρόγραμμα της MEGANET , να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα εμπορικά ERP προγράμματα της αγοράς.

Τι είναι το πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγισης;

Το πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης από την MEGANET είναι μια εμπορική εφαρμογή, σχεδιασμένη να καλύψει τις ανάγκες μια μεγάλης γκάμας επιχειρήσεων και καταστημάτων.

Το λογισμικό της MEGANET επιτρέπει:

 • Ηλεκτρονική Τιμολόγηση – τιμολόγια και αποδείξεις
 • Παρακολούθηση Εσόδων – Εξόδων
 • Διαχείριση Αποθήκης
 • Δημιουργία Υπενθυμίσεων
 • Δημιουργία Προσφορών
 • Καρτέλες Πελατών και Προμηθευτών
 • Ανάλυση και Στατιστικά της επιχείρησης

Τι προσφέρει το πρόγραμμα της Meganet;

Το πρόγραμμα της MEGANET σας προσφέρει:

 • Γρήγορη εγκατάσταση
 • Χαμηλό κόστος εγκατάστασης και συντήρησης
 • Εκπαίδευση προσωπικού
 • Προσθήκη επιπλέον λειτουργιών ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης
 • Διαχείριση υπηρεσιών από σταθερό υπολογιστή, κινητό, laptop, tablet

Αυτό που κάνει το πρόγραμμα της MEGANET, να διαφέρει από τα υπόλοιπα που υπάρχουν στην αγορά είναι η ευελιξία και οι υψηλές δυνατότητες του προγράμματος.

Online Τιμολόγηση

Δημιουργείστε επαγγελματικά τιμολόγια με το λογότυπο σας, γρήγορα και εύκολα. Επικεντρωθείτε στον στόχο σας και όταν θα έρθει η ώρα να τιμολογήστε, το πρόγραμμα της MEGANET θα αναλάβει να υπολογίσει αυτόματα το σύνολο του τιμολογίου σας, το ΦΠΑ την παρακράτηση φόρου και άλλες λοιπές χρεώσεις και να σταλεί ως αρχείο PDF στον πελάτη σας.

Η δημιουργία των τιμολογίων μπορεί να πραγματοποιηθεί από οποιαδήποτε συσκευή, έχει πρόσβαση στο Internet (pc, mobile, tablet).

 • Εύκολη και γρήγορη τιμολόγηση
 • Αυτόματος υπολογισμός ΦΠΑ και λοιπών χρεώσεων
 • Αυτόματος έλεγχος πριν την έκδοση τιμολογίου
 • Αναλυτικές αναφορές και στατιστικά στοιχεία
 • Εύκολη αναζήτηση παραστατικών και εξαγωγή σε PDF/ EXCEL
 • Έκδοση παραστατικών στα Αγγλικά

Έσοδα / Έξοδα

Σε αυτό το σημείο κάνουμε καθημερινή καταγραφή των πωλήσεων μας. Αυτές μπορεί να είναι πωλήσεις Χονδρικής (με τιμολόγιο) και πωλήσεις λιανικής (ταμειακή μηχανή). Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να παρακολουθήσουμε πως εξελίσσονται πλήθος πωλήσεων και τζίρος αντίστοιχα.

Καταχωρείστε τα έξοδα σας εύκολα και γρήγορα. Σας δίνετε η δυνατότητα να επιβλέπετε τα οικονομικά σας από οπιαδήποτε συσκευή. (κινητό, tablet, laptop) 

Υπενθυμίσεις

Ο χρόνος είναι πολύτιμος, για αυτό χρειάζεται οργάνωση! Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, πολλές φορές μας οδηγούν στον να ξεχάσουμε ή να μπερδέψουμε τα επαγγελματικά μας ραντεβού.

Το πρόγραμμα της MEGANET, διαθέτει ένα σύστημα ειδοποιήσεων – pop up, ώστε να είστε πάντα καλυμμένοι. Οι υπενθυμίσεις μπορούν κατηγοριοποιηθούν ανάλογα με κατηγορίες (πχ πληρωμές σε τρίτους, εισπράξεις κτλ.) Επίσης στο ημερολόγιο βλέπετε αναλυτικά το επαγγελματικά σας ραντεβού για τον τρέχον μήνα. 

Άμεση εμφάνιση αποτελεσμάτων αλλά και εύκολη διαχείριση.

Αποθήκη

Δημιουργείστε την δικιά σας αποθήκη ή αποθήκες και στα υποκαταστήματα σας , με δυνατότητα τιμολόγησης ξεχωριστά. Καταχωρίστε εύκολα και απλά τα προϊόντα σας και από αρχείο Excel.

Δυνατότητα προσθήκης Διαχωρισμού προϊόντων για προϊόντα τα οποία έχουν διαφορετικές ιδιότητες (πχ χρώμα)

Η εφαρμογή πραγματοποιεί αυτόματη ενημέρωση των ποσοτήτων και παρέχεται και η δυνατότητα στατιστικών στοιχείων για τις πωλήσεις των προϊόντων, ξεχωριστά.

Η ενημέρωση γίνεται κατά την τιμολόγηση από το πρόγραμμα.

Προσφορές

Οργανώστε τη δουλειά σας καλύτερα χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες έκδοσης προσφορών / ειδοποιήσεων πληρωμής για να ενημερώσετε τους πελάτες σας για το υπόλοιπου του λογαριασμού τους ή για τις χρεώσεις που θα έχουν για την εργασία που σας ανέθεσαν. Δυνατότητα προσθήκης Διαχωρισμού προϊόντων για προϊόντα τα οποία έχουν διαφορετικές ιδιότητες (πχ χρώμα).

Πελάτες / Προμηθευτές

Παρακολουθήστε τις οικονομικές σας συναλλαγές με τον κάθε πελάτη σας ξεχωριστά.  Εύκολα και γρήγορα έχετε μια άμεση εικόνα των οικονομικών σας συναλλαγών κατά το χρονικό διάστημα που θέλετε στην οθόνη σας.

Συγκεκριμένα εμφανίζονται οι πληρωμές προς εσάς ή τρίτους, κάποιου προμηθευτή σας ή εργασίες που έχετε να ολοκληρώσετε εσείς.

Η καταχώρηση των επαφών σας είναι εύκολη και απλή διαδικασία η οποία μπορεί να γίνει μεμονωμένα ή μαζικά από εξωτερικό αρχείο ή ακόμα και online μόνο με το ΑΦΜ εφόσον ο επαγγελματίας / επιχείρηση με την οποία συναλλάσσεστε ανήκει στην Ευρωπαϊκή λίστα επιχειρήσεων (οι περισσότερες επιχειρήσεις – επαγγελματίες ανήκουν).

Επικοινωνία

Τηλ.   2311296718
Τηλ.   6939005562

Κατάστημα
Κασσάνδρου 51
TK: 54633
Θεσσαλονίκη

Δευτέρα - Παρασκευή
09:00 – 17:00

Για επικοινωνία μέσω email πατήστε εδώ

Menu Restaurant

 

Στοιχεία πληρωμής:

Τράπεζα Πειραιώς Εμπορικός Λογαριασμός: 5210-072664-356
ΙΒΑΝ: GR69 0172 2100 0052 1007 2664 356

TOP